5 sommeraktiviteter til dig og din hund

5 sommeraktiviteter til dig og din hund

5 sommeraktiviteter du kan lave med din hund

Sommeren er endelig kommet til Danmark, og det betyder varmere vejr og flere udendørs aktiviteter. Vi har lavet en lille oversigt over fem udendørsaktiviteter, du kan lave med din hund. Udnyt, at du måske har lidt mere tid om sommeren, og giv din hund nogle skønne oplevelser. Husk, at det bedste din hund ved, er at spendere tid sammen med dig!

1. Lær din hund at bade

Hvis din hund ikke allerede elsker vand, så overvej at lære din hund at bade. Start med at sætte et svømmebassin op i haven, eller tag til stranden og lad din hund vænne sig til vandet. Hvis i er på stranden, kan du med fordel selv gå med i vandet, og tage en bold med, så i kan lege. 

Varmen om sommeren kan være hårdt for din hund, og et svømmebassin, eller en tur til stranden er den perfekte måde at køle din hund ned på. 

2. Tag på road trip 

Hvis din hund elsker at køre bil, så tag din hund med på en roadtrip. Kør en masse nye steder hen hvor i kan gå ture og din hund kan snuse, spise mad, lege og meget mere. 

Hos AB Pet Toys har vi i juni måned tilbud på vores Chuckit Ultra Ball og Chuckit Sport Launcher, som er det perfekte “hent bolden” legetøjs-sæt at have med på tur. Chuckit Sport Launcher gør, at du kan kaste bolden ekstra langt, og din hund vil elske det! – og du får med garanti en træt hund med hjem.

3. Tag på vandretur

Udnyt at du har mere tid om sommeren, og tag din hund på ekstra lange gåture eller måske endda en vandretur. Man skal ikke undervurdere en lang gåtur, hvor hunden virkelig kan få lov til at snuse og gå på opdagelse. Det er en perfekt form for aktivering. 

4. Lær nye tricks

Arbejd på nogle nye tricks henover sommeren. Lær din hund forskellige kommandoer og brug noget tid på at øve det. Det kan være alt fra at rulle rundt, give pote og at hoppe henover træstubbe til at give pote eller at ryste sig på kommando. Husk at rose og belønne hunden, når den gør det rigtigt. 

5. Besøg familie og venner

Tag hunden med, når du besøger familie og venner. Når vi er så meget udenfor om sommeren, og hvis du f.eks. skal mødes med familien, så tag hunden med. Hunde bliver også aktiveret af at være med til vores aktiviteter, hvis de ikke er vant til det.