AB Pet Toys er ikke ramt af Coronavirus

AB Pet Toys er ikke ramt af Coronavirus

AB Pet Toys er ikke ramt af Coronavirus

Hos AB Pet Toys er vi heldigvis ikke ramt af coronavirus. Derfor kan du shoppe dine produkter til hunden fuldstændig som du plejer. Som altid har vi hver måned særligt gode tilbud på udvalgte produkter. I april måned byder vi på hele to tilbud – et til dig som hundeejer og et til din skønne hund. 

For at hjælpe dig til at holde afstand har vi også lavet en ekstra service. Alle ordrer over 200,- får du gratis fragt på – og vi vælger at levere helt til døren, så du ikke behøves at forlade dit hjem. På den måde kan du shoppe dine produkter til hunden og holde afstand, så du hjælper Danmark til at komme igennem coronavirussen. 

Derudover spritter vi af til den store guldmedalje hos os. Mellem hver eneste ordrebehandling bliver der sprittet totalt af.

 

Tilbud i april

Nu til april måneds fantastiske tilbud! 

Til hunden har vi udvalgt vores højkvalitets tyggeben fra Classic. Tyggebenene er super til at rense og styrke hundens tænder og tandkød. Classic Tyggeben fås i forskellige størrelser og antal. 

I april måned sparer du hele 20% på Classic Tyggeben. Se tyggebenene ved at klikke her.

Til dig som hundeejer, har vi udvalgt et produkt, som vi tror, de fleste værdsætter højt 😉 Vores FurEatere til støvsugeren er nemlig SUPER effektive til at fjerne hundehår (og kattehår for den sags skyld) fra tøj, tæpper, møbler og biler. Vi har forskellige modeller, så du kan få en FurEater der passer til netop din støvsuger. Og vi har sat dem alle på tilbud i april måned. 

I april måned sparer du 15% på ALLE FurEatere hos AB Pet Toys. Se vores FurEatere ved at klikke her. 

Så er april da slet ikke så slem 😉 

Vi ønsker jer alle en god april måned, god påske – og husk at holde afstand.