Engangsservietter hjælper din hunds hygiejne

Engangsservietter hjælper din hunds hygiejne

Hos AB Pet Toys har vi endelig fået vores nye engangs fingerservietter hjem. Vi har servietter, så du kan rense din hunds øre og øjne samt til at børste hundens tænder. 

I hver pakke er der 50 eller 100 stk servietter, så du kan klare dig over en længere periode, og pakkerne koster 35,- uanset hvilken type fingerservietter du skal bruge til din hund. Nedenfor gennemgår vi kort fordelene ved hver type renseserviet. 

Engangsserviet til rensning af hundens tænder

Tandservietterne er et super alternativ tl hundetandpasta, og er en meget effektiv måde at opretholde en god mundhygiejne hos hunden. Du har mulighed for at rense tænderne på hunden ekstra godt, og en regelmæssig brug af disse fingerservietter hjælper med at reducere plaque og tarteropbygning. Derudover får en hund en mere frisk ånde. 


For at opnå det mest optimale resultat bør du naturligvis rense hundens tænder dagligt. Påfør fingerservietten og gnid forsigtigt tænderne og tandkødet i en cirkulær bevægelse. 

Engangsserviet til rensning af hundens ører

Fingerservietterne til rensning af hundens ører giver dig muligheden for at hjælpe din hund med at forbedre øre hygiejnen. Servietterne fjerner meget effektivt voks og snavs fra din hunds ører, og derudover hjælper renseservietterne med at reducere lugt. 

Hundens ører er meget følsomme, og hvis man skal rengøre dem, skal dette gøres meget omhyggeligt. Fingerservietterne er super gode da de er milde og meget beroligende. 

Annette fra AB Pet Toys bruger selv fingerservietterne på hendes hunde. Idag er hundene så glade for at få renset ører, at de selv opsøger Annette, og sætter sig klar til at få deres rensning. Hundene ønsker ikke selv dårlig hygiejne i ørerne, og så snart de finder ud af, hvor rart det er at slippe af med voks og snavs, vil du opleve hvor skønt de får det, ved at få en rensning med en renseserviet. 

Engangsserviet til rensning af øjne

Sidst men ikke mindst har vi vores renseservietter til hundens øjne. Denne pakke indeholder 100 stk. Fingerservietten er mild og fjerner forsigtigt men meget effektivt snavs fra hundens øjne. Dette hjælper virkelig med at opløse øjenafladning og desuden hjælper det med at fjerne hundens tårer. Servietterne indeholder sikre og naturlige ingredienser, heriblandt beroligende aloevera, som vil føles behageligt og forfriskende for din hund. 

Glæd dig til at se hvordan din hund nyder at få fjernet snavs fra øjnene, når den først har oplevet en mild rensning. 

Har du spørgsmål eller kommentarer til vores fingerservietter, så kontakt endelig. Annette sidder klar til at besvare alle spørgsmål, og Annette bruger som sagt selv servietterne på hendes hunde, og kan derfor dele ud af tips og tricks samt erfaringer.