FurEater – produktet til at fjerne hundehår

FurEater – produktet til at fjerne hundehår

Vi kender det allesammen. Tøjet, møblerne, tæpperne og bilen er fyldt med hundehår. Det virker som en uendelig opgave, at holde sine ting rene, da hårene er svære at fjerne helt. 

Hos AB Pet Toys har vi en løsning. Vores FurEater. En FurEater er et mundstykke til din støvsuger. Som navnet lige så fint illustrerer er dette mundstykke lavet med fokus på at fjerne hundehår (og kattehår for den sags skyld) meget effektivt. Det betyder, at du kan rengøre tøj, møbler, tæpper, biler og alt andet, og faktisk få et super flot resultat. 

Vores kunder har været rigtig glade for produktet, og vi har valgt at tilbyde 15% rabat i hele maj måned, da Corona tiderne har tvunget mange danskere til at være mere hjemme end normalt. Når man er mere hjemme, lægger man også mere mærke til omgivelserne og renligheden i huset. Vi ønsker at optimere oplevelsen, og hjælpe med at give en mere rar fornemmelse i hjemmet, i stedet for at tilføje endnu et stresspunkt i hverdagen. 

Du kan se vores forskellige FurEatere lige her

Hvis du er i tvivl om hvilken FurEater der passer til din støvsuger og dit behov, så kontakt endelig Annette, som sidder klar til at hjælpe og rådgive. 

Vi sender fra dag til dag, så din ordre kan være hurtigt fremme. Derudover tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer over 200,-, som vil blive leveret lige til døren, for at gøre det hele lettere for dig. Du hjælper med at holde social afstand og kan stadig shoppe dine produkter.