Hunter Halsbånd – farverigt halsbånd med tydelige informationer

Hunter Halsbånd – farverigt halsbånd med tydelige informationer

Hos AB Pet Toys finder du, som det eneste sted i Danmark, halsbånd med broderede informationer. Vores Hunter halsbånd fås i et utal af farver, og derudover tilbyder vi at brodere navn, adresse, telefonnummer eller andre relevante informationer ind i halsbåndet. 

I Danmark er det lovpligtigt at hunden har et halsbånd med dertilhørende informationer. Et normalt halsbånd har ofte et metal-tag, som hænger i selve halsbåndet. På metal-tagget er der ofte kun begrænset plads til informationer, og du skal kunne få hunden til at adlyde og sidde stille, så du kan læse, hvad der står på tagget. Derudover laver halsbåndet en del larm, da metal-tagget ofte slår ind mod halsbåndets lås eller andet. 

Med andre ord kan halsbåndet på nogle punkter være upraktisk og endda en ulempe, under eksempelvis andejagt, hvor halsbåndets lyde ikke er en fordel. 

Med Hunter halsbåndene undgår du begge disse problematikker. Med de broderede informationer kan du på lidt længere afstand aflæse telefonnummer og navn, så du let kan kontakte ejer uden at hunden skal sidde helt stille foran dig. Derudover larmer halsbåndet ikke på samme måde – og så er halsbåndet utrolig slidstærkt og smidigt i kvaliteten. 

Halsbåndet er lavet i nylon, som er et blødt materiale der ikke skær og brænder på halsen af din hund. Selve spændet er med snap lås, som er lavet i en lækker letvægt Alu Strong kvalitet. Halsbåndet kan vaskes og er derfor let at holde rent. Desuden er halsbåndet justerbart i størrelsen, og kan følge din hund i længere tid. Halsbåndet er især en fordel for hvalpe, der kan beholde samme halsbånd gennem den hurtige voksealder. I XS størrelsen er spændet dog lavet i plastik. 

GRATIS brodering i oktober måned

Har du spørgsmål til vores Hunter halsbånd, så kontakt os endelig. Når du bestiller et Hunter halsbånd på abpettoys.dk vil du på selve bestillingssiden have mulighed for at hakke af i “Få broderet dit navn i dit Hunter halsbånd”. Herefter kan du indtaste dine informationer. Husk at dobbelttjekke at informationerne er korrekte. Der er plads til max 30 tegn på et halsbånd, og hvis du vælger 30 tegn vil du opleve, at der ikke bliver lavet noget mellemrum mellem tegnene. 

Normalt koster hvert tegn 3 kr., men i hele oktober måned får du broderingen GRATIS. Du kan bestille dit halsbånd lige her: https://www.abpettoys.dk/shop/hunter-halsbaand-vario-alu-strong/