Jagpakken til din hund

Jagpakken til din hund

Hos AB Pet Toys har vi lavet en færdig jagtpakke til din hund. På den måde kan du starte 2020 med alt det nødvendige udstyr til jagthunden. 

I jagtpakken har vi blandt andet inkluderet en Jægerens Joker, en ACME fløjte med snor, et Hunter halsbånd og en Hunter Dressurline Vario i 20 mm x 200 cm. Din hund er altså sikret at være 100% klar til jagten!

AB Pet Toys er det eneste sted i Danmark, hvor du kan købe dine Hunter halsbånd med broderede informationer. Med de broderede informationer kan du på lidt længere afstand aflæse telefonnummer og navn, så du let kan kontakte ejer uden at hunden skal sidde helt stille foran dig. Derudover larmer halsbåndet ikke på samme måde – og så er halsbåndet utrolig slidstærkt og smidigt i kvaliteten. 

ACME fløjterne med snor er praktiske og bliver ikke glemt forskellige steder grundet snoren. Alle ACME Hundefløjter med snor har præget et nummer i fløjten som fortæller hvilken tone den har. Det betyder også at du kan få præcise samme tone igen hvis du skulle miste en.

Jægerens Joker er produceret i slidstærkt PVC-materiale med kraftig orange farve (EN471 godkendt). Dækkenet beskytter hundrede bryst mod pinde og kviste samt gør hunden synlig i terræn. Dækkenet er lavet med lynlås og elastik i siderne for at skabe en bedre pasform.

Hunter Dressurline Vario er justerbar, så du nemt kan få netop den længde på linen, som passer til dig og din hund. Linen er produceret i kvalitetsnylon, som hverken skærer eller brænder i hænderne, hvis hunden trækker. Linen kan vaskes og er nem at holde. God til såvel lille, som stor race.

Priserne har vi også lavet ganske fordelagtige. Vi har nemlig lavet en pakkerabat. Dvs. når du tilføjer de ovenstående produkter til kurven og bruger rabatkoden: Jagtpakken trækkes der hele 20% fra det den normale udsalgspris! 

Jagtpakken er allerede blevet taget godt imod. Vi er klar over at race, alder og størrelse kan gøre en forskel på hvilke produktstørrelse du skal købe. Derfor er du mere end velkommen til at ringe til os eller skrive en mail til os med spørgsmål – vi sidder klar til at rådgive dig så din hvalp eller voksne hund får de rigtige produkter uanset race.