Julegaven til din hund

Julegaven til din hund

Din bedste ven fortjener kun det bedste – så hvorfor ikke forkæle din hund med en lille julegave? Hos AB Pet Toys har nemlig den perfekte julegave til hunden: den er praktisk, behagelig og ikke mindst nyttig i koldt vejr. 

Vi taler naturligvis om vores HotterDog Fleecetrøjer. Trøjerne dækker overkroppen på hunden og omfavner brystet, maven, forbenene, og strækker sig til basen af halen, hvilket giver maksimal varme og utrolig bevægelsesfrihed – selv for den mindste hund eller mest hektiske hund.

Stroppen på HotterDog trøjen er fri og uden trykpunkter. Jumperen er velegnet til kort og langvarig brug. Trøjen er ikke kun vandafvisende og vaskbar, men den er også yderst effektiv til udtørring af våde hunde, såsom arbejdshunde, eller efter svømning eller hydroterapi.

Fleece-stoffet er udtrykkeligt designet til at væske fugt væk fra kroppen ind i atmosfæren, mens det bevarer kropsvarmen – et meget mere effektivt og behageligt alternativ.

HotterDog Fleecetrøjerne fås i alle størrelser, og du kan dermed få din trøje til hunden, uanset race. Derudover fås fleecetrøjerne i flere forskellige farver, så din hund naturligvis kan passe til alle modesæsoner – og kan ses tydeligt i terræn, hvis hunden bruges til jagt. 

Derudover viser det sig, at trøjen kan være effektiv i tilfælde hvis hunden har mavesmerter. Da trøjen varmer utrolig meget, kan varmen – ligesom ved mennesker – være med til at lindre smerte, hvis trøjen bæres indenfor. 

Vi fejrer faktisk, at vi har fået trøjerne hjem her til december måned. Frem til og med d. 20. december kan du nemlig spare 20% på en HotterDog Fleecetrøje hos AB Pet Toys. Du kan shoppe trøjen lige her. 

Har du spørgsmål til HotterDog Fleecetrøjerne, dette blogindlæg eller andre produkter til din bedste ven, så kontakt os endelig. Vi er gerne behjælpelig med svar og info om alle former for udstyr til hunden.